ben barnes

Ben Barnes

Zenei karrierbe kezd az Árnyék és csont sztárja

Ősszel már érkezik is bemutatkozóalbuma a Netflix-széria színészének.


Idén mutatták be a hazánk szülöttét, Ubrankovics Júliát is felvonultató Árnyék és csontot, a széria pedig olyan sikeres lett, hogy a Netflix rögtön be is rendelte a második évadát. Ha nem bírunk meglenni a sorozat szereplői nélkül, akkor az a jó hírünk van, hogy a Kiriganont alakító színészt hamarosan klipekben is láthatjuk vélhetően.

Egészen pontosan a saját klipjeiben, ugyanis a Westworldben, A Megtorló-sorozatban és a Narnia-filmekben is látható Ben Barnes bejelentette 40. születésnapja alkalmából, hogy valamikor ősszel érkezik majd az első albuma zenei előadóként. Azt még nem tudni, hogy milyen műfajban fog alkotni, még nem érkezett meg az első kislemez az albumról, de a címe Songs For You lesz.

Ez persze nem jelenti azt, hogy felhagyna a színészkedéssel, mindössze mostantól színészként és zenészként egyaránt aktív lesz. Legközelebb az Árnyék és csont második évadában lesz látható. Egyébként nem állt távol tőle eddig se az éneklés, például már a Rocky Horror Picture Show egy színpadi előadásában is szerepelt.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk