Csodás ékszerkollekcióval jelentkezik a letisztultságáról ismert Aeron
Aeron

Csodás ékszerkollekcióval jelentkezik a letisztultságáról ismert Aeron

Az ezüst- és aranyszínben pompázó kiegészítők már elérhetőek a márka 2023-as kollekciójában.


Több szezonon átívelő következetességgel, változatos módon használta már Áron Eszter a márka kezdőbetűjéből formált „A” motívumot. Ennek köszönhetően az absztrakt „A” betűt formáló gombok, szegecsek és övcsatok, mára a márka meghatározószimbólumaivá váltak és olyan hírességek viselték, mint a Szex és New York színésznője, Kristen Davis.

A brand életének következő fejezeteként a motívum egy kapszula-ékszerkollekció formájában születik újjá, közvetlenül válaszolva az AERON közönségének növekvő keresletére és igényére: az „A” nemcsak a ruháikon, de ékszerként is viselni szeretnék.

Az időtálló 14 karátos arannyal, valamint ezüsttel bevont fülbevalók és nyakláncok bronz és acél alapon készülnek, ötvözve a márka fenntarthatóságba vetett hitét a szimbólummal, ami mára egybeforrt azzal a visszafogott luxussal, amit az AERON jelent.

Mivel Áron Eszter nemcsak vezetőként, hanem anyaként is jelen van a márka mindennapjaiban, a kapszulakollekcióban helyet kapó 3 ékszertípust a 3 gyerekéről nevezte el: a 4 éves kislányáról, Roniról, valamint a két tacskó kutyájáról, az 5 éves Dragomirról, és a rangidős, 12 éves Mokkáról.

A figyelmetekbe ajánljuk