Drew Barrymore és Adam Sandler
Sony Pictures

50 első randi újratöltve? Ismét összeállhat Hollywood egyik legikonikusabb párosa

Drew Barrymore mindenképp szeretne egy új projektbe belekezdeni Adam Sandlerrel, akivel többek között az 50 első randi című filmben szerepelt együtt.


Barrymore és Sandler kapcsolata a filmvásznon egészen 1998-ig nyúlik vissza, amikor a páros a Nászok ásza című mozi okán komoly közönségsikerre tett szert. Azóta Barrymore és Sandler további két romantikus vígjátékban működtek közre, az 50 első randiban és a Kavarásban.

A színésznő azonban az ET Online-nak adott interjújában azt sugallta, hogy hamarosan újabb Sandler-Barrymore együttműködés jöhet létre. Barrymore szerint ő és Sandler a közös munka előtt mindenképp szeretnének találni egy olyan projektet, amiben mindketten hisznek.

Ez is érdekelhet: Négy remek film, amit a kritikusok ki nem állhattak

Nem ez az első alkalom, hogy Barrymore utalt egy új Sandler-kollaborációra. Az év elején a színésznő egy homályos megjegyzés formájában azt pedzegette, hogy Sandlerrel együtt visszatérhet a filmvászonra. Sőt, egyes források szerint az is lehetséges, hogy egy projekt már a fejlesztés korai szakaszában van.

Amit Barrymore azonban nem árul el a nyilatkozatában, az az, hogy mikorra várható a projekt tényleges megvalósulása. Ennek két fő oka lehet: egyrészről komoly hype-ot akar generálni a duó újraegyesülése körül, másrészről pedig nem kell megfelelniük semmilyen határidőnek, ami nyilvánvalóan könnyedebbé teszi a sztoriválasztást.

Forrás: ScreenRant

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk