Részlet a A korona című sorozatból.
Netflix

A királynő egykori barátja szerint a Netflix sorozata tönkre akarja tenni a királyi családot

Egy, a királyi családhoz közel álló személy azt állította, hogy a A korona című sorozat „becsmérli a királyi családot", és megpróbálja „tönkretenni" őket, nem sokkal II. Erzsébet királynő tragikus halála után.


A család egyik barátja a The Timesnak nyilatkozva ezt állította a készülő produkcióról:

El vagyok borzadva attól, ami a Netflixszel történik, és ahogyan becsmérlik a királyi családot. Ez gonoszság. Olyan, mintha el akarnák pusztítani őket.

Az ismerős, aki állítólag szoros barátságban állt a néhai királynővel, úgy véli, a A korona nemsokára megjelenő évada mélyen feldúlta volna Őfelségét.

A névtelenségbe burkolózó barát úgy véli, hogy a Netflix produkciója felboríthatja az egyensúlyt Harry herceg és Meghan Markle között, különösen azért, mert Sussex hercegének és hercegnéjének állítólag egy jövedelmező doku-sorozata van épp készülőben, amelyet a streaming óriás platformján fognak megjelentetni.

A bennfentes úgy véli, a szituáció rendkívül hátrányos helyzetbe hozza Harry-t.

A herceg állítólag két projekten is dolgozik a Netflixszel, az egyik egy doku-sorozatot a Sussex családról, amelynek középpontjában Harry és Meghan „szerelmi története" áll, valamint egy külön produkciói is fejlesztés alatt áll, ami az Invictus Games-t mutatja be.

Egy korábbi, James Cordennek adott interjúban azonban Harry azt állította, hogy szokta nézni a sorozatot, és elmondta, hogy a szériának van valamennyi igazságalapja, de felhívta a nézők figyelmét arra, hogy ez előbb leírtaktól függetlenül et egy egy fikciós történet.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk