kate middleton katalin hercegnő

Kate Middleton egy lenyűgöző fotósorozattal ünnepelte 40. születésnapját, azonban új portréival a királyi család két másik híres tagja előtt is tiszteleg.


Egy évtizeddel azután, hogy Kate Middleton megbízta az Alexander McQueentől Sarah Burtont, hogy készítsen neki a királyi családba való beiktatásához méltó menyasszonyi ruhát, Cambridge hercegnéje ismét felkérte kedvenc tervezőjét, hogy alkosson neki három egyedi báli ruhát a 40. születésnapjára. Mindegyik fenséges konfekció, amely Burton legújabb kollekcióiból merített ihletet, és meglévő anyagokat használt újra.

Az egyik fotón Katalin hercegné egy egyvállas, vörös szaténruhában látható a királynő gyémántkeretes fülbevalójával, amelyet már többször is viselt a múltban. Óriási mosolya pedig megmutatja, hogy mennyire jól érezte magát a 40. születésnapján.

A másik fekete-fehérben készült képen pedig a hercegné a Collingwood gyöngyfülbevalót viseli, amely egykor néhai anyósáé, Diana hercegnéé volt. Az ékszert, amelyet Diana még 1981-ben, Károly herceggel kötött esküvője előtt kapott ajándékba, az elmúlt években számos más alkalommal is viselte. A legendás kiegészítőhöz pedig egy váll nélküli, masnival szegélyezett fehér, fordros ruhát viselt.

Az olasz divatfotós, Paolo Roversi által készített fotózáson a walesi hercegné háromszoros gyöngysoros karkötőjét és ikonikus zafír eljegyzési gyűrűjét is viselte. S bár a kiegészítőit talán azért válogatták így össze, hogy tisztelegjenek anyósa és a királynő előtt, Middleton ruhái hűen tükrözik saját sikkes stílusát. S az Alexander McQueennel alkotott együttműködései már-már legendásak.

(PageSix)


A figyelmetekbe ajánljuk