Péntek reggel George R.R. Martin gondolatait tolmácsoljuk, aki arra emlékeztet minket, hogy a megbocsátást minden esetben beismerésnek kell megelőznie.


Nincs egyik a másik nélkül

A nap idézete George R.R. Martintól

Hamu és Gyémánt

Animált Trónok harca-sorozat?

Egyike a számtalan Trónok harca-szériának, amin jelenleg az HBO dolgozik. Az animációs feldolgozás még nagyon kezdeti fázisban van, egyelőre azt sem lehet pontosan tudni, miről vagy épp kiről fog szólni.

A megannyi Trónok harca-folytatás közül leghamarabb a House of The Dragon című előzménysorozattal találkozhatunk majd, melynek főszereplője Naomi Watson lesz. De tervben van még egy Martin Tales of Dunk & Egg című novelláiból készült sorozatadaptáció is, mely 90 évvel az eredeti széria történései előtt játszódna.

A kötet Ser Duncan The Tallról, valamint és Aegon V. Targaryenről szól – a címben szereplő Dunk és Egg is rájuk utal. A tervezett szériának egyelőre még nincs vezetőírója.

Friss

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk