Hamarosan érkezik a KISS-ről szóló film
KISS életrajzi film készül a Netflixre, az ötödik Karib-tenger kalózai rendezőjétől, Joachim Rønningtól.

A Netflix gyorsított tempóban dolgozik a projekten, annak a reményében, hogy ez lesz a következő Bohém rapszódia.

A rendező a norvég Joachim Rønning lesz, a forgatókönyvet pedig Ole Sanders írja. Gene Simmons és Paul Stanley, a zenekar alapítótagjai lesznek a producerei a filmnek, ami a Shout It Out Loud címet viseli, amely az együttes 1976-os Destroyer című albumának egyik slágere.

A film egészen a kezdetekig, a New York-i Queens-ig nyúlik vissza, ahol Simmons és Stanley, a két különc kölyök örökre szóló barátságot kötöttek, természetesen mielőtt Ace Frehley gitárossal és Peter Criss dobossal saját zenekart alapítottak volna. A KISS feltűnő sminkkel, valamint a szegecses ruhákkal, hatalmas platformos cipőkkel próbálta megkülönböztetni magát az akkori rockbandáktól, emellett pedig a pirotechnikával teli, vad élő show-juk volt az, ami rajongók millióit vonzotta a teltházas stadionokba világszerte.

Előfordult olyan is, hogy a basszusgitáros Simmon "vért köpött" (művért), valamint tüzet is nyelt egy-egy dal között.

KISS - Gene Simmons spits blood (live '76)

Stanley és Simmons mellett többször cserélődtek a tagok, az alapító gitárossal és dobossal, Ace Frehley-vel és Peter Criss-szel többször is összevesztek, így egy konfliktusokban gazdag, izgalmas filmre lehet számítani.


(collider.com)

A figyelmetekbe ajánljuk