kiosk reggeli
Fotó: Boldog Attila / KIOSK

Fejedelmi reggelivel indulhat a nap!

Néhány hónapig szinte elképzelhetetlen volt, hogy újra a családunkkal, barátainkkal együtt tervezzük a négy falon kívüli programokat. A budapesti KIOSK-ban úgy gondolják, hogy minden egyes nap ünnep lehet, ha közösen ülünk az asztal köré.


A népszerű belvárosi vendéglátóhelyen mostantól a hét minden napján fejedelmi reggelikkel várják a vendégeket. Az ébredésre és életigenlésre komponált menüt Orosz Gábor séf vezényletével állították össze: az egyszerű lekváros croissant-tól a házi füstölt lazaccal, spenóttal és hollandi mártással kínált buggyantott tojásig izgalmas, sokszínű és ínycsiklandó fogásokat kínálnak. Amellett, hogy központi szerepet kapnak a mennyei, ropogós héjú kovászos kenyerek és a YouTyúk szabadtartású, kapirgálós csirkéktől származó tojásai, azokra is gondoltak, akik könnyedebb zabkására, zöldségekre, gyümölcsökre, vegán megoldásokra vágynak a korai órákban.

Az elmúlt hónapok egyik legfontosabb tanulsága, hogy az összefogás, barátságok és az emberi kapcsolatok bármilyen nehézségen átsegítenek. Régi álmunk vált valóra a reggeli megvalósításával, mostantól így nem csak az estéket, hanem a reggeleket is új élményekkel töltve, közösen ünnepelhetjük. Ételeinket is ez inspirálta."

- fogalmazott Hlatky Schlichter Hubert, a KIOSK tulajdonosa.

Tojásos finomságok és magyaros klasszikusok

Shakshuka, magyarosan

Shakshuka, magyarosan

Fotó: Boldog Attila / KIOSK

A laktató tojásételeket szabadon választott feltétekkel, megannyi extrával is elkészítik, de az olyan előre összeállított, komplett buggyantott tojásos fogásokban is profik, mint az Eggs Benedict vagy az Eggs Royale. A zöldspárgával és szarvasgombás hollandi mártással tálalt KIOSK Eggs Benedict pedig egyértelműen az étlap egyik sztárja lesz. A kínálatban a magyar klasszikusokat is megtaláljuk, legyen szó a tradíciókat követő, töltött bundás kenyérről vagy a lecsó inspirálta magyar shakshukáról, ami házi kolbásszal és tükörtojással felturbózva érkezik.

Az italkínálat is tökéletesen passzol a kiválasztott menühöz: a frissen facsart smoothie-k és koktélkülönlegességek mellett Veuve Clicquot champagne-t is poharaznak a vendégeknek.

A figyelmetekbe ajánljuk