kill bill, uma thurman, quentin tarantino

Se szeri se száma azoknak a teóriáknak és tippeknek, amik Tarantino utolsó filmjének történetét feszegetik. Volt már zombi horror, Kutyaszorítóban-reboot, a legfrissebb tipp pedig a Kill Bill 3.


Tarantino pár napja oszlatta el azokat a pletykákat, miszerint következő filmje a Kutyaszorítóban rebootja lenne. Bár elismerte, hogy a gondolat megfordult a fejében, ennek ellenére leszögezte, hogy ezt a tervet már rég elvetette, úgyhogy nem szeretné látni azokat a mendemondákat, amik az állítják, hogy ez lesz az utolsó filmje.

A filmrendező eddig kilenc filmet rendezett, és még egyet tervez, mielőtt végleg visszavonul. A tizedik filmjével még utoljára egy nagy durranással szeretne búcsút inteni fényes rendezői karrierjének. Nemrég a Joe Rogan Experience podcastben beszélt a karrierjéről és a Kill Bill Vol. 3-mal kapcsolatos elképzeléseiről.

Az interjú során Tarantino elmondta, hogy a 2019-es Volt egyszer egy...Hollywoodban volt a nagy „eposza", s hogy a következő filmje inkább egy záró fejezete lesz karrierjének.

De mi lesz az utolsó film? Tarantino még mindig nem tudja. Fogalma sincs, hogy mi lesz az utolsó produkciója, és azt sem tudja, hogy mikor akarja elkészíteni. Most leginkább a könyvírásra koncentrál, utána színdarabot készít, aztán majd eldől mi lesz a tizedik filmjével.

Azt viszont elárulta, hogy talán meggyőzhető, hogy utolsó filmjeként egy újabb eposzt készítsen, ha az egy harmadik Kill Bill-film lesz. Gondolkodott rajta, és van néhány ötlete:

Az egyetlen, amit el tudok képzelni, ahol egy újabb eposz lenne, ahol mindent túl kellene szárnyalnom, az az, ha csinálnék egy Kill Bill 3-at. Már gondolkodtam rajta"

– mondta.

És mi lenne a harmadik rész története? Tarantino 20 évvel később újra felidézné a karaktereket, és újra Uma Thurman játszaná a Menyasszonyt, a valódi lánya, Maya Hawke pedig B.B. szerepét kapná meg.

A karakterek újbóli felidézése, 20 évvel később...csak elképzelem, ahogy a Menyasszony és a lánya, B.B. 20 évig békében élnek. Aztán ez a béke megtörik, és Beatrix Kiddonak, illetve B.B.-nek menekülnie kellene. Az ötlet, hogy Uma és a lánya, Maya játszanák mindezt, állat lenne"

– elmélkedett Tarantino.

A figyelmetekbe ajánljuk