A Rockefeller Center előtt felállított karácsonyfa fényeinek kigyúlását nagy izgatottsággal várta New York lakossága. A helyszínre látogató emberek közösen számoltak vissza, mígnem az egész teret fényáradat járta át.


Mivel a metropolisz karácsonyfája minden évben központi szerepet tölt be az ünnepre hangolódás szempontjából, Instagramon is közzétették a felemelő pillanatot, hogy az is tanúja lehessen, aki nem tudott személyesen ott lenni. A fények felkapcsolását az 1719-es eredetű Joy to the World című zenei mű kísérte, amelynek 1848-as, Lowell Mason-féle kiadása terjedt el leginkább szerte a világban.

via Ragazze

Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk