Keanu Reeves

Keanu Reeves

Keanu Reevesként vernek át idős nőket csalók online

Sajnos sokakban nem merül fel a nyilvánvaló kérdés, hogy a gazdag Keanu Reevesnek miért van szüksége nagyobb összegű pénzre állandóan.


Keanu Reeves évek óta boldog párkapcsolatban él, kifejezetten sikeres, és többszáz milliós vagyonnal rendelkezik, szóval nem igazán küzd pénzügyi problémákkal. Nem mindenki van ugyanakkor ennek tudatában. Sokan ugyanis hiszik, hogy a filmsztár az interneten keres szerelmet, és időnként szüksége van pénzre is szivességként.

Internetes csalók ugyanis Keanu Reevesnek kiadva magukat írnak rá idős hölgyekre online, hogy pénzt csaljanak ki tőlük, ami igencsak sikeres iparág. Sokan ugyanis bedőlnek a dolognak és pénzt is küldenek a csalóknak, sőt egy áldozat hozzátartozója elárulta, hogy a nagynénje annyira beleéllte magát, hogy már a házát árulja, hogy Los Angelesbe költözzön Keanu Reeveshez, hiába próbálják meggyőzni róla, hogy nem a sztár írt neki.

Az erről készült The LA Times cikk szerzője egyébként létre is hozott tesztként egy idős nőnek tűnő profilt Instagramon, belájkolt egy halom Keanu Reeves rajongói oldalt, aztán nem sokkal később már meg is jelentek a levelesládájában a Keanu Reevesek szerelmet, meg némi pénzt keresve. Úgyhogy csak óvatosan a rajongással. A paraszociális kapcsolataink veszélyt is jelenthetnek ránk.


A figyelmetekbe ajánljuk