karamellás kávé jéggel
Fotó: bady qb / Unsplash

Karamellás csábítás, útközben is

A benzinkutakra már régen nem csak a tankolás miatt érdemes járni: sok esetben akár bevásárlásunkat is intézhetjük a kutaknál, vagy akár meg is ebédelhetünk, ráadásul jól! Most egy jéghideg, karamellás csábítás miatt sóvároghatunk a legközelebbi kút irányába.


Karamellás jegeskávéval bővül az OMV VIVA kávéportfoliója

karamell\u00e1s k\u00e1v\u00e9

Az OMV VIVA jegeskávék családja – az állandó kínálatban megtalálható Cappuccino és a Caffè Latte tavaly májusi bevezetése után – hamarosan új, limitált kiadású ízzel bővül: a Café Caramellel. A VIVA Iced Coffee Cafè Caramel a választék többi tagjához hasonlóan 100% Arabica kávé és kiváló minőségű tej felhasználásával készül. Arra pedig külön figyelmet fordítottak, hogy mesterséges aromák és tartósítószerek nélkül készüljön a különlegesség.

A limitált kiadású újdonság, izgalmas karamell ízével az autózók számára nem csak az utazást teheti élvezetesebbé, de lehetőséget kínál arra is, hogy útközben frissítő szünetet tartsanak. Nyártól ugyanis a termékek elérhetőek lesznek az OMV töltőállomások választékában.

„A Café Caramel megjelenése része annak a vállalati filozófiának, hogy minden területen prémium minőséget kínáljunk. Az új kávéval is azt szeretnénk erősíteni fogyasztóink felé, hogy az OMV töltőállomásaira a gasztronómiai élmények miatt is érdemes betérni" – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.


A limitált kiadású karamellás jegeskávék június 1-től elérhetőek 119 OMV töltőállomáson

A figyelmetekbe ajánljuk