Nem is olyan csúnyák.

Úgy tűnik hagyomány lesz a Microsoftnál, hogy az ünnepekre piacra dobják az aktuális karácsonyi csúnyapulcsijukat. A vállalat korábban limitált kiadásban Windows XP és 95 pulóvereket készített, hogy influencereknek és a legelvetemültebb rajongóknak adhassa, de ez az első alkalom, amikor a cégtől bárki megrendelheti a különlegesen darabokat.

Ezúttal a Paint rajzolóprogramja került a pulcsikra.

Mindezt a Microsoft online webshopján rendelhetjük meg. Ráadásul az eladásokból származó bevételek egy részét a Girls Who Code szervezetnek adják, akik azért dolgoznak, hogy a nők körében is népszerűsítsék az informatikát. A csúnyapulcsi darabja 69,99 dollár (nagyjából 21 000 forint), és körülbelül 50 000 dollárt terveznek felajánlani a promócióval.

A rossz hír viszont, hogy már rögtön el is kapkodták a készleten lévő darabokat, és valószínűleg a jövő év elejéig várni kell vele, hogy belebújjon, aki akar. A jó hír pedig, hogy a régi szériák újra rendelhetőek – bár itt is pár órán belül elvitték az összeset. A híresen pulcsirajongó Bill Gates-nek biztos jutott.

(The Verge)

Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk