Janet Jackson és Justin Timberlake

Janet Jackson és Justin Timberlake

Janet Jackson botrányáról szól a New York Times következő filmje

Britney Spears után Jackson villantós balesetét járja körül a dokumentumfilm, aminek Justin Timberlake volt az okozója, de az énekesnő itta meg a levét.


A Disney tulajdonában levő FX csatorna és Hulu streaming platform első együttműködése a New York Timesszal a Framing Britney Spears című dokumentumfilm volt az énekesnő mostoha helyzetéről családja kontrollja alatt. Részben a filmnek köszönhetően úgy tűnik, Britney Spears végre szabadon élhet, felhívta a figyelmet ugyanis egy olyan problémára, ami évek óta a szőnyeg alá volt söpörve. Később aztán egy folytatást is készítettek hozzá Controlling Britney Spears címmel.

Most New York Times Presents című projektjük következő dokumentumfilmje Janet Jackson 2004-es Super Bowl botrányáról fog szólni. Aki nem emlékezne, az énekesnő Justin Timberlake-kel közösen lépett fel, amikor utóbbi letépte előbbi ruhájának egy darabját, szabad szemlére bocsájtva annak keblét. Jacksont szabályosan feketelistázták érthetetlen okokból az eset után, holott nem ő volt a malőr okozója. A film címe Malfunction: The Dressing Down of Janet Jackson lesz és november 13-án debütál.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk