Január 26-án érkezik az egyéni stílusáról és hangszerkezeléséről ismert szaxofonos a Budapesti Kongresszusi Központba. Társai között szerepel a világ egyik legtechnikásabb dobos-ütőhangszerese: Trilok Gurtu.


Jelenleg az új év egyik legvártabb koncertje Jan Garbarek kvartettjének előadása. Nem véletlen, hiszen a zenész szaxofonjátéka félreismerhetetlen védjegyévé vált. Számtalan lemezbemutatón és koncerten van túl a világ legjelentősebb koncerttermeiben. Hol Keith Jarrettel, hol Hilliard Ensemble-al zenélt együtt, a kritikusok címkéi pedig mindig is hidegen hagyták.

Garbarek jelenlegi kvartettjének tagjai: Rainer Brüninghaus (zongora), Yuri Daniel (basszusgitár) és Trilok Gurtu (dob, ütőhangszerek). A kivételes tehetséggel és tudással megáldott muzsikosok koncertjei már-már időtlenek, így biztosak lehetünk abban, hogy mindenkit magával ragadó dallamjaik felejthetetlenné varázsolják budapesti előadásukat is.

Ez már csak azért is biztos, mert a koronavírus járvány miatti korlátozások nem érintik a koncertet, mivel az kulturális rendezvénynek számít, a megvásárolt jegyek pedig meghatározott ülőhelyekre szólnak. Ellenben a nézők egészségének biztonsága érdekében maszk viselése az előtérben és a nézőtéren is kötelező.

via GetCloserConcerts

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk