Daniel Craig a Nincs idő meghalni című James Bond-film londoni premierjén

Daniel Craig utoljára játszotta el a 007-est, vagyis őfelsége titkosügynökét a nemrég bemutatott, Cary Joji Fukunaga által rendezett Nincs idő meghalni című filmben. A legnagyobb rajongók érzései bizonyára vegyesek, hiszen bár ezzel lezárul a James Bond-univerzum egy fontos periódusa, a következő időszak mégis rendkívül izgalmasnak ígérkezik: nem tudni ugyanis, hogy ki lesz a következő 007-es. Amíg ez ki nem derül, szerezzünk be pár rajongói tárgyat. Hogy pontosan mit? Mutatjuk!A pohár

Amara

„Rázva, nem keverve" – hangzik el oly sokszor a James Bond-filmekben. Sokan elfelejtik azonban, hogy a martini elkészítésének folyamata mellett az sem mindegy, milyen pohárból fogyasztjuk a filmben rendszeresen felbukkanó alkoholos párlatot. Választhatjuk például a Robbe & Berking által piacra dobott Dante-szettet. A 90 grammos ezüstlemezből készült poharakat nyugodtan tisztíthatjuk mosogatógépben. A poharak tökéletes csiszolásukkal eleganciát kölcsönöznek minden terítéknek.

Ár: 81 ezer HUF

A parfüm

Klasszikus elegancia egy kis csavarral – pont így képzeljük James Bond illatát, mely tökéletesen visszaköszön a Penhaligon's Endymion Concentré parfümjéből. A szarvasbőr, a kávé, a muskátli és a bergamott különleges elegyet alkot, mely jobban nem is illeszkedhetne a 007-hez.

Ár: 60 ezer HUF

A pulóver

Ismerős a képen látható pulóver? Nem véletlenül, hiszen a legújabb James Bond-film egyik jelentében konkrétan ezt viseli Daniel Craig. Az N.Peal egyedülálló felsőjének vállrésze a katonaságot hivatott jelképezni, míg a nyakrész a tengerészeti ruházatnak felel meg, amely Bondnak a Királyi Haditengerészettel való szoros kapcsolatát hivatott tükrözni. A pulóver 90% szuperfinom merinói gyapjú és 10% kasmír keverékéből készül.

Ár: 165 ezer HUF

Az irattartó

De vajon miben tartja James Bond a legfontosabb iratait? Ha egyet tippelhetnénk, azt mondanánk, hogy Bottega Veneta fekete színű, szőtt borjúbőr irattartójában, melynek hátoldalán egy kis cipzáros zseb is található az igazán titkos papíroknak.

A pénztárca 36,5 centiméter széles és 26,5 centiméter magas.

Ár: 531 ezer HUF

​A telefontok

rebbubble.com

De mit ér a 21. századi James Bond okostelefon nélkül? És ha már van ilyen készüléke, mivel védi? Szinte biztos, hogy valamilyen ízléses telefontokkal – amit ráadásul mi is beszerezhetünk a Red Bubble oldalán. A tokon található Bond autó nyomtatással került a kiegészítőre, mely teljes egészében körbeöleli a készülékeket. Kompatibilisek a legújabb Apple-modellekkel, valamint biztonságosan használhatóak MagSafe és Qi-szabványos vezeték nélküli töltéssel is.

Ár: 10 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk