the big bang theory dvd

James Bond lehet nembináris? A széria producere elmondta!

Barbara Broccoli, a Bond-filmek főproducere a jövőben is szeretne ragaszkodni néhány alapvetéshez a karaktert illetően, de számtalan dologban nyitott.


Barbara Broccoli tulajdonában van jelenleg a James Bond filmes franchise, nemrég pedig egy podcast vendégeként elárulta, hogy bizonyos dolgok ha rajta múlnak, akkor sose fognak változni a karaktert illetően. Szóba került ugyanis a női Bond kérdése is. Broccoli elmondta, hogy neki nagyon fontos, hogy a karakter férfi legyen és brit. Ehhez pedig a jövőben is ragaszkodni fog. Viszont szeretné, ha a szériában a jövőben erősebbek lennének a női karakterek.

Ugyanakkor minden másban kifejezetten nyitott, ami a változtatásokat illeti. Nem lenne ellenére mondjuk egy nem fehér Bond, sőt azt se zárta ki, hogy egyszer majd nembináris lesz Bond. Az interjút készítő műsorvezető ugyanis megkérdezte tőle, hogy a szuperkém fog-e they/them névelőt használni majd egyszer akár, amit az angolban a nembináris emberek szoktak használni. A producer elmondta, hogy még teljesen nyitott a kérdés ezt illetően.

Ki tudja, teljesen nyitott a dolog. Csak meg kell találnunk a tökéletes színészt rá.

Jövő év elején kezdik el egyébként keresni a színészt, aki majd az új James Bond lesz. Egyelőre pedig nem jött még senki komolyabban szóba. Ami az interjúból is lejött, hogy vélhetően először egy nagyon nyitott casting lesz, amiben labdába rúghat majd minden brit sármos színész. Aztán a karaktert majd arra faragják, akit kiválasztanak. Szóval ha olyan színészt találnak, akihez passzol a nembináris Bond, akkor kapunk nembináris Bondot.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk