Ismerd meg a 2021-es év legnagyobb divattrendjeit!

Habár 2020 csendes év volt a divatvilág számára, az idei merész és stílusos trendeket vonultat fel. Hatalmas blézerek, combig érő fehér csizmák és a pasztell színek uralták a divatheteket.


Oversized blézerek és kabátok

Ne ijedj meg a nagy méretektől! Az idei trendben erősen dominál az úgynevezett baggy stílus, ennek köszönhetően nagyon divatosak azok a ruhadarabok, amelyek nagyobbnak tűnnek a saját méretednél. Ez a divatszabály érvényes a blézerekre, kabátokra és a nadrágokra is. Ráadásul a 80-as évek ihlette zakók kaptak egy kis válltömést is, amely optikailag megnyújtja a testet.

Fejkendő

A valaha volt egyik legnőiesebb és legsikkesebb viselet, de természetesen akadnak olyanok, akik frászt kapnak tőle. A fejkendő az 50-es és 60-as évek inspirációja alapján visszaköszön a 2021-es divatban. A kendő megvédheti a hajadat, illetve remek kiegészítője lehet az outfitednek. Válassz virágos motívumokkal vagy bonyolult mintákkal díszített feltűnő selyem sálakat.

Hosszú fehér csizmák

A 60-as évek gogo táncosainak ikonikus csizmája kicsit átalakítva szintén hatalmas divat lesz idén. A Nancy Sinatra által inspirált megjelenés igazán sikkesé és nőiessé varázsolja a ruha összeállításod. Viselj hozzá mintás mini ruhát és szoknyákat.

Pasztell színek

A halvány, pasztell színek ebben az évben is dominálnak, csakúgy mint tavaly. Tökéletes választás a nyárra, és szinte bármilyen bőrtónusú embernek jól állnak, csupán meg kell találni a megfelelő színt. A mentazöld, a világos almazöld, a babakék és a fakó levendula a legdivatosabb árnyalat, amit idén viselhetsz.

Fűző

A fűző elképesztően kelendő ruhadarab lett az elmúlt pár hónapban –Bridgerton?– legfőképp a tinik és fiatal felnőttek körében. Persze ezek a korzettek már nem a hagyományos célt szolgálják. A fűző ihletésű trikók, felsők és ruhák milliónyi nő szívét hódították meg. Sokan műbőrből vagy farmerból készült változatot választják, míg valaki az egyszerű poliészter anyagnál marad és egy hatalmas fehér inggel viseli.

A figyelmetekbe ajánljuk