Az biztos, hogy lesznek félelmet nem ismerő jelentkezők.

A nyári szezonnak lassan vége, sokan pedig már a klasszikus őszi eseményekre készülnek, például az Oktoberfestre. Sajnos sok helyen még mindig utazási korlátozások vannak érvényben a járványhelyzet miatt, és számos helyi Oktoberfest el is marad ennek következtében.

Egy nagylelkű cég azonban igyekszik legalább egy embert kisegíteni, hogy ne maradjon le az őszi sörözésről:

teszi mindezt kétezer dollár italkuponnal, mellé pedig ezer dollár utazási útiköltség is jár. valakinek a saját tökéletes őszi sörözésében azzal, hogy 2000 dollárt (nagyjából 600 ezer forint) ad a bárpénzre és 1000 dollárt (nagyjából 300 ezer forint) az utazási költségekre.

Move.org egy úgynevezett „sörbárót" keres, akinek annyi lesz a dolga, hogy elrepül az USA egyik sörfővárosába, hogy megünnepelje az Oktoberfestet, és addig sörözhessen, ameddig a számlája vagy ő maga bírja.

A választható városok a Move.org jelentéséből áll össze, amelyek közül a szerencsés kiválaszthat egyet, és elmehet az összes sörözőbe vagy sörfőzdébe.

Az USA sörvárosai a Move.org szerint, ha valaki kedvet kapna nyeremény nélkül is:Portland, Denver, Cincinnati, Richmond, Spokane, Seattle, Tacoma, St. Louis, Minneapolis és Pittsburgh.

A fentebb említett költségek mellé még jár 500 dollár költözési pénzt is, ha a sörbáró úgy érezné, hogy az adott városba szeretne költözni. Mindehhez csupán egy kérdőív kitöltését kérik a nyertestől, ahol értékeli a helyszín sörszcénáját a kultúra, az italok és az ételek alapján.

A pályázatot szeptember 10-ig lehet elküldeni, amelyet már 15-én el is bírálnak. A jelentkezéshez minimum 21 évesnek, az Egyesült Államokban munkavállalásra jogosultnak kell lennie. És persze a sörrajongók előnyben.

(Matador Network)

A figyelmetekbe ajánljuk