Srí-Lanka prémium teamárkája, a Dilmah Tea online versenyt hirdet, melyre a világ minden részéről várják a kreatív szakmabelieket.


Közismert, hogy a világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Sri Lankán termelik, ahonnan a Dilmah teák is érkeznek. A ceyloni teák gazdag és teljes íz világukról, nagyszerű aromájukról és határozott karakterükről ismertek. A Dilmah teák sem véletlenül nemzetközi hírűek: szakemberekkel alkotnak kreatív ízkombinációkat a tea alapanyagként való felhasználását kutatva, amely forradalmasította a tea szerepét a gasztronómiában.

A márka most egy bajnokság keretei közt várja az egészség védelme és az immunrendszer erősítése érdekében az izgalmas recepteket, melynek összetevőjének az egyik legegészségesebb gyógynövénynek kell lennie, az 5000 éves teának.

Ahogy a felhívásban olvasható, a Dilmah a magyar szakemberek jelentkezését is várja, hogy bizonyítsák tehetségüket egy különleges étel és ital megalkotásával, amelyhez Dilmah teát kelll használniuk. Más megkötés nincs, szabadon lehet egyedi kreációkat varázsolni a tányérra és a pohárba. A nyertesek jutalma pedig életük egyik legkülönlegesebb élménye lehet:

Az első helyezett 7 napos luxusvakációt tölthet el partnerével a Srí Lanka-i Relais&Chateau minősítésű Resplendent Ceylon's Cape Weligama Resortban teljes ellátással, beleértve a kiutazást is, és csatlakozási lehetőség a Dilmah School of Tea képzéséhez Srí Lankán.

A dobogósok sem szomorkodhatnak majd: másodmagukkal lehetőségük lesz részt venni a Dilmah School of Tea képzésén Srí Lankán.

Emellett számos ajándékot kapnak a globális verseny élvonalában végző résztvevők.

A versenyzőknek három feladatuk lesz:

  1. Elkészíteni egy édes vagy sós ételt, amelyben felhasználja a Dilmah teát, mint alapanyagot.
  2. Elkészíteni egy alkoholmentes italt, amelyben felhasználja a Dilmah teát is alapanyagként. Lehet ez akár jeges tea, fűszeres tea, hideg vagy meleg moktél, smoothie, tea turmix, stb.
  3. Feltölteni egy étel- és italfotót, valamint egy videót (opcionális), plusz az étel és ital receptjét angol nyelven a verseny hivatalos weboldalára.

További részletek a jelentkezéssel kapcsolatban itt találhatóak.

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk