Öt tárgy, ha kihasználnád az indián nyár utolsó napsugarait

Indián, vagy más néven vénasszonyok nyara – így szoktuk nevezni a nyár utolsó meleg napjait, melyek rendszerint már szeptember végén, esetleg október elején érnek bennünket. De vajon mit érdemes csinálni az év utolsó napsütéses időszakában? És mivel egészítsük ki ezeket a programokat? Mutatjuk!​A póráz és a nyakörv

eddybarkin.com

Ez az az időszak, ami tökéletes a kiadós kutyasétáltatásokhoz, hiszen kedvenc négylábúinknak sem lesz túlzottan melege, de fázni és elázni sem fogunk. És hogy mivel dobhatjuk fel ezeket az utolsó, kiadós kutyás túrákat? Esetleg egy stílusos pórázszettel. A Sasha egyik terméke például tökéletes választás: a különleges domborítási technikával készült póráz nem csak látványra, de tapintásra is hasonlít a piton bőrére, a gazdik kezébe pedig a márka védjegyévé is vált bambuszfogantyú kerül. A póráz hossza 92 centiméter, így a közös séta nem csak stílusos, de kényelmes is lesz.

Ár: 70 ezer HUF

A makramé függőágy

finnishdesignshop.com

A Ferm Living Path makramé függőágya hangulatos helyet kínál a kényelmes késő nyári napok eltöltéséhez: pihenhetünk, olvashatunk, borozhatunk vagy akár szundikálhatunk is benne. A mókás rojtokkal díszített, boho-stílusú függőágyat Indiában fonják kézzel, anyaga, a PET fonal pedig újrahasznosított műanyag palackokból származik. A Path függőágy beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Ár: 95 ezer HUF

A nyár és az ősz illata

Amara

A nappalok és éjszakák hosszának változása, valamint a falevelek színének átalakulása mellett az egyik legfeltűnőbb különbség nyár és ősz között a természet illatának megváltozása. Persze egyik sem jobb, mint a másik, ezért talán az egyik legfantasztikusabb érzés, ha egyszerre tapasztaljuk meg mindkettőt. Valami ilyesmi élményre számíthatunk, ha beszerezzük a Rosy Rings Apricote Rose fantázianevet viselő gyertyáját, mely egyszerre hordozza a nyár és az ősz illatjegyeit. A kézzel készített, finom növényi részekkel kiegészített gyertya akár 200 órán át is képes égni. A termékhez egy gyönyörű és elegáns díszdoboz is jár, így bármilyen alkalomra csodálatos ajándékötlet.

Ár: 42 ezer HUF

Az utolsó piknik

Amara

Szintén remek választás lehet a „nyár" utolsó napjaira, ha piknikezünk egyet barátainkkal, családtagjainkkal. Ehhez a programhoz pedig remek választás lehet a Retreat kosaras szettje, melyben összesen 12 darab pezsgőspoharat találunk. A fűzfából, kézzel készült kosár tartalmaz még egy hűtőrekeszt is, amelyben kedvenc pezsgőnket tárolhatjuk. Ez a termék tökéletes a különleges alkalmakra való stílusos koccintáshoz, de csodálatos luxus ajándékötlet is lehet.

Ár: 43 ezer HUF

Két évszak találkozása egy kendőben

Vyf

A vénasszonyok nyarának egyik jellemzője, hogy szinte egyik pillanatról a másikra megváltozhat az időjárás: bármikor lehet a kellemes nyári melegből őszies hűvös. Ilyenkor azért nem árt, ha van nálunk egy kendő, amit a vállunkra terítve vagy a nyakunk köré csavarva is viselhetünk. A VYF selyemkendője nemcsak tökéletesen alkalmas arra, hogy átvészeljük vele ezt az átmeneti időszakot, de a mintája révén magunkkal vihetünk valamit a nyárból az őszbe. A kiegészítőt Olaszországban készítik, ám befejezése már hazánkban, kézzel történik.

Ár: 34 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk