Bár jelenleg az utazást mellőznünk kell, az űr meghódításáért folytatott munkálatok gőzerővel folytatódnak, s csak idő kérdése, hogy mikor válik valósággá az űrturizmus. Van egy tippünk, honnan szerezzünk bőröndöt arra az időre...

Az űrutazó poggyásza

2019-ben, a holdra szállás ötvenedik évfordulója alkalmából zéró gravitációs bőröndöt tervezett a prémium utazási kiegészítőket gyártó Horizn Studios – a folyamatba ráadásul a világ legfiatalabb űrhajósát, Alyssa Carsont is bevonták. A különleges együttműködés eredményeként megszületett bőrönd rendkívül könnyű és rugalmas grafénborítással készült. A biometrikus biztonsági rendszer használata szinte magától értetődő, akárcsak az oldalán elhelyezett okoskijelző és a vezeték nélküli töltő kezelése. A legszokatlanabb és ugyanakkor legzseniálisabb húzás pedig a bakteriosztatikus technológia, amellyel a benne lévő ruhákat képes frissen tartani.


Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk