A kirándulók megnövekedett száma miatt külön hétvégi járatot indít Normafára a BKK. A próbajáraton ingyen maszkot osztanak annak, aki otthon felejtette a sajátját.


A kijárási korlátozások bevezetése óta tömegek döntenek Budapesten a Normafa mellett, ha ki szeretnének kapcsolódni a hétvégén. A megnövekedett forgalom miatt azonban lehetetlenné vált a közlekedés a kirándulóhelyen az elmúlt időszakban, valamint a parkolóhelyek is rohamosan fogytak. Nemrég már visszafordították az autósokat, akiknek nem maradt hely. A helyzet könnyítésére döntött úgy a XII. kerületi önkormányzat, hogy külön buszjáratot indít hétvégente.

A 212N jelzésű busz már a héten elindul, a járat minden szombaton és vasárnap 9 és 15 óra 40 perc között, 20 percenként közlekedik majd.

Az önkormányzat által megnyitott és ingyenessé tett Jagelló úti parkoló mellől induló busz a 212-es jelzésű járat útvonalát követi, visszafelé pedig a Csörsz utca felé közlekedik, majd a BAH-csomópont előtt a Jagelló parkolónál fordul vissza a Normafa irányába.

A járat normál díjszabással vehető igénybe, az önkormányzat pedig ingyen maszkot biztosít a próbajárat azon utasai számára, akik otthon felejtették a sajátjukat.

via Szeretlek Magyarország

Friss

Top 5 leggazdagabb színésznő a világon

Ki minden idők leggazdagabb színésznője? A Forbes elkészítette a top 10-es listát, akárcsak a férfi színészekről.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megnézed ezt a videót és megérted, miért Pogba a franciák vezére

A jó vezetőnek mindenkihez van egy jó szava, a francia középpályásnak egy külön kézfogása is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így tároljunk élelmiszereket ebben a hőségben

Az élelmiszerek megfelelő tárolása kulcsfontosságú lehet egészségünk megőrzésében, különösen a nyári időszakban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk