A Kickstarteren debütált, majd nagyot robbant a Lyfe zéró gravitációs, lebegő virágcserép, mely bármennyire is meglepő, nemcsak esztétikai érdemekkel bír: alkotói szerint a növények fejlődésére is pozitív hatást gyakorol.


A fatalapzat felett lebegő szilikon növénytartóval a már unalmassá vált beltéri kaspók helyett egy valódi dizájntárgyat szerezhetünk be a lakásunkba. A norvég tervezőcsapat által megálmodott, a skandináv minimalizmust és letisztultságot sugárzó darab a tölgyfa bázisba épített mágneses térnek köszönhetően lebeg, és eközben lassan forog is. Az esztétikai szempontokon túl az alkotók azokat a kutatásokat is figyelembe vették, amelyek szerint a növények fejlődésére a mágneses tér rendkívül jó hatással van. A 12 lappból álló, innovatív, lebegő „cserepet" rejtett vízelvezető rendszerrel is ellátták, így a túlöntözés miatti szivárgástól sem kell tartanunk.

További információk a Flyte weboldalán.

Friss

Film készül a világ leghíresebb nőcsábászáról: érkezik a Casanova-film

Az Il ritorno di Casanova (Casanova visszatérése) című film Arthur Schnitzler regénye alapján készül, a rendezője pedig Gabriele Salvatores lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk