Vilmos herceg és családja
Getty

Házvezetőnőt keres Vilmos herceg és Katalin hercegné

Itt a nagy lehetőség, hogy a főnökünk egy királyi család legyen.


Nem mindennapi állásra nyílt lehetőség, ráadásul bárki jelentkezhet. Ha valaki érzi magában a rátermettséget, hogy egy hatalmas (óriási) ház vezetését ellássa, akkor álmai lehetősége állhat előtte. Ráadásul búcsút inthetünk az esetleges bérleti díjunknak, és rezsiköltségeinknek, hiszen kötelezően át kell költöznünk egy szó szerint királyi palotába.

Ugyanis Vilmos herceg és Katalin hercegné házvezetőnőt keres a Kensington-palotába.

Jó hír, hogy még két hét van a jelentkezésig, így van idő összedobni egy hibátlan önéletrajzot. Ha pedig nem éreznénk magunkat a legalkalmasabbnak a feladatra, akkor még gyorsan fel lehet készülni. Mert kritérium az van.

A tapasztalat mellett az egyik legfontosabb, ha nem hencegünk barátainknak, ismerőseinknek az új munkával, illetve nem töltjük fel a lesifotókat az Instagramra. Az álláshirdetésen pontosan úgy szerepel, hogy a titoktartás és a mérlegelési képesség a mindenkori legfontosabb képesség az új alkalmazottnak.

Emellett szépen lassan fel kell váltana a rangidős házvezetőnőt. A változatos munkákkal való terhelhetőség sem kérdés, ahogyan kitétel a rugalmasság, ideértve a rengeteg utazást is. Az álláshirdetésben nem adták meg a fizetést, de a Mirrorinformációi szerint nagyjából 25 000 dollártól kezdődik (kb. 7,5 millió forint).

A királyi család az önéletrajzokat egészen november 11-ig várja. Egy próbát megér!

A figyelmetekbe ajánljuk