Hamarosan érkezik a Fecsegő tipegők rebootja

A Nickelodeon bejelentette, hogy a kilencvenes évek egyik legsikeresebb rajzfilmsorozata, a Fecsegő tipegők visszatér a képernyőre.


Visszatér Csupó Gábor és Arlene Klasky népszerű rajzfilmsorozata, a Fecsegő tipegők, amelyből kilenc évad készült tizenhárom év alatt, 1991 és 2004 között. Ezen kívül pedig három mozifilmet is alkottak a sikeres széria „tipegő" főhőseivel.

A folytatás az eredeti, 2D-s animációt veszi alapul, – kisebb-nagyobb változtatással – azt a grafikai megoldást, amit anno megszokhattunk a Klasky Csupó stúdiótól. Az új látvány természetesen másabb, de így is visszaadja a szereplők jellegzetes vonásait – írja a IGN.

A legújabb grafika.

Nickelodeon

A rajzfilm rebootjában a karaktereknek eredetileg hangot adó színészek is közreműködnek, így E.G. Daily (Tommy), Nancy Cartwright (Chuckie), Cheryl Chase (Angelica), Cree Summer (Susie) és Kath Soucie (Phil és Lil) is részt vesz az új produkcióban.


„A karakterek mögött megszólaló hang az egyik legfontosabb eleme annak, hogy a műsor felismerhetővé és nosztalgikussá váljon. Alig várjuk, hogy újra szemtanúi lehessünk annak, ahogy ezek a tehetséges művészek feltámasztják a sorozatot"

– nyilatkozta a Ramsey Naito, a Nickelodeon Animation Studio elnöke.

Az új Fecsegő tipegők a Paramount Plus-on, a Paramount új streaming szolgáltatásán debütál valamikor tavasszal, a Plus március 4-i indulását követően.

A figyelmetekbe ajánljuk