halálos iramban 9

Hihetetlenül látványos trailert dobtak ki. Vin Diesel pedig ökölre megy John Cenával. Minden van benne, amire ennek a szériának a rajongója vágyhat!


A Halálos iramban-szériáról sok rosszat el lehet mondani talán, de azt biztosan nem, hogy ne értené teljesen a közönségét és ne szolgálná ki őket mindig az elégségesnél is jobban. Ennek pedig újabb bizonyítéka a Halálos iramban 9 legújabb előzetes, ami egy hiperlátványos, irreális dolgokkal teli, maradéktalanul szórakoztató blockbustert ígér.

Dom ezúttal testvérével kell megküzdjön, akit John Cena alakít. Emellett pedig a háttérből Charlize Theron karaktere mozgatja a szálakat, egy jelenetben pedig Helen Mirren lazán olyant farol egy autóval, hogy összekoccant vele három őt űldöző rendőrautót olyan természetességgel, mintha csak a cipőfűzőjét kötötte volna be. Ráadásul visszatér Han és fontos szerepet kap ebben is, a rajongói nyomásnak eleget téve.

Az egész már eleve azzal kezdődik, hogy Tyreese karaktere felsorolja az összes, a fizika törvényeit a kukába hajító őrültséget, amit az eddigi filmekben csináltak, aztán az előzetesben megpróbál mindenre rálicitálni. Lesz ráadásul sok ökölharc is benne. Tökéletes nyári szórakozás lesz június 24-én, amikor bemutatják végre a mozik.


A figyelmetekbe ajánljuk