Háborús filmmel tér vissza a vászonra Jake Gyllenhaal

Az MGM (Metro-Goldwyn-Mayer) jelenleg is tárgyalásokat folytat a Combat Control című film megszerzéséért, amelyben John Chapman, háborús hős igaz történetét mesélik el Jake Gyllenhaal főszereplésével. A rendezői székből pedig Sam Hargrave irányít.


Sam Hargrave előző filmje, aTyler Rake: A kimenekítés című alkotása tavaly áprilisban megdöntötte a Netflix rekordjait. Úgy tűnik továbbra is ragaszkodik a háborús övezethez, hiszen ismét hasonló filmet forgat, egy kis csavarral. A 2020-as fikciós Chris Hemsworth-kalanddal ellentétben a Combat Control egy valós eseményeken és szereplőkön alapuló történet lesz.

A történet John Chapmanről fog szólni, aki az Afganisztánban folytatott Al-Quaida ellen folytatott küzdelmeiért kapott Becsületérmet.

Az ismert háborús hőst pedig Gyllenhaal alakítja, aki executive producerként is közreműködik a produkcióban. A Combat Control sztorijának középpontjában a 2002. március 4-én elhunyt Chapman Becsületérmének jogossága áll, ugyan a nyilvánosság előtt igazi hősként kezelték, alapvetően viszont nem túl sok információ áll rendelkezésre az Afganisztánban történtekről, így nyomozni kezdenek. Az nyomozáshoz a légierő kapitányának, Cora Alexandernek a segítségét kérik meg.

A producerek már keresik Alexander szerepére is a tökéletes színésznőt, de egyelőre még nem találták meg.

(Deadline)

A figyelmetekbe ajánljuk