Szeretnél egy magánszigetet? Most licitálhatsz egyre!
Platinum Luxury Auctions

Szeretnél egy magánszigetet? Most licitálhatsz egyre!

Az óceániai Fidzsi-szigetek közé tartozó 32 holdas lakatlan oázis páratlan szépségéről bárki meggyőződhet, és akinek elég pénze van, meg is veheti egy aukció keretében.

Ha egy távoli, teljes elvonulásra alkalmas, csodaszép helyet keresünk magunknak, és van is rá pár millió dollárunk, akkor itt egy nagyon jó hír: egy exkluzív magánsziget most megvásárolható. A Fidzsi-szigetek részét képező Mai sziget több szempontból is nehezen elérhető. A zöldellő, 32 hektáros helyszín helikopterrel, szárnyashajóval vagy csónakkal közelíthető meg. Utóbbival másfél órára van a legközelebbi lakott sziget, Vanua Levu.

Földi Paradicsom

A terület dél-nyugati partja negyed mérföld hosszúságú lenyűgöző strandból áll. A sziget természeti adottságai elbűvölőek: kristálytiszta vízesések, egzotikus, buja növényzet, hatalmas kókuszdió pálmák, pompázatos korallzátonyok, amelyekben különleges vízi élőlények találhatók, egy édesvízű tóból pedig ivóvíz is nyerhető. A csoda fokozható: saját régészeti különlegesség is van a szigeten, az egykori tulajdonos több mint 300 éves otthona. A történelmi épület mellett egy kézzel ásott ösvény vezet egy sziklamedencéhez, amelyet az itt található forrás tölt fel friss vízzel.

Egy 70 négyzetméteres hétvégi házikóban hajthatjuk álomra a fejünket, amelyben egy hálószoba, egy fürdő és egy kellemes nappali található, természetesen gyönyörűen berendezve – a faburkolat hamisítatlan Fidzsi-hangulatot varázsol. Egy csodaszép kilátással bíró stégen koktélozhatunk – az italokat a kétfős személyzet biztosítja, akiknek külön lakrésze van. Eddig 4,2 millió dollárért (nagyjából 1,3 milliárd forint) árulták a szigetet, de július 25-én szabadlicitálás kezdődik érte.

További részletek a Platinum Luxury Auctions weboldalán.

A figyelmetekbe ajánljuk