Vicces módon pont az a kedvenc jelenete a trilógiából, amihez a legkevesebb köze volt.A hatalmas Tolkien-rajongó Stephen Colbert komikus készített egy interjút a Gyűrűk ura-filmek rendezőjével, Peter Jacksonnel, ahol kifaggatta alaposan őt róluk. Jackson pedig elárulta, hogy a kedvenc jelenete a trilógiából Gollum legendás monológja a Két toronyból, ahogy azt is, hogy miként jött létre.

Éppen a Két toronyt forgattuk, ami bemutatja Gollumot. A legfontosabb dolog Gollummal kapcsolatban, hogy ő Smeagol és Gollum is, hasadt személyiséggel. Viszont nem volt olyan jelenetünk, ami elárulja ezt, hogy ennek a fickónak két személyisége van. Szóval szükségünk volt egy ilyen jelenetre, viszont nem volt rá időnk.

Végül aztán Fran Walsh társíró és producer írta meg a monológjelenetet, aztán mivel nem volt Jacksonnak rá ideje, rá is bízta kollégájára a jelenet rendezését is.

Fran írt egy jelenetet, amiben Samu és Frodo alszanak az ágyban, úgyhogy még csak a színészekre se volt szükségünk hozzá. Nem volt ki rendezze, szóval azt mondtam Frannek, hogy ő írta, neki kéne felvennie is. Szóval egy nap alatt megírta és megrendezte a jelenetet, ami mostanra elég híres lett na.

Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk