George clooney ikonikus mosolya

Majdnem George Clooney lett a Szerelmünk lapjai főszereplője

Elárulta, miért mondott rá nemet végül. De ha nem teszi, Gosling helyett őt láthattuk volna benne.Nem sok kellett hozzá, hogy ne Ryan Goslingot láthassuk Rachel McAdamsszel az esőben csókolózni a Szerelmünk lapjaiban. Ezt George Clooney árulta el, aki új filmjét (The Midnight Sky) népszerűsítve mesélte el, mi történt. Eredetileg ugyanis Clooney-t keresték meg a filmmel és elsőre igent mondott rá. Végül aztán pont azért mondta vissza a lehetőséget, amiért gyakorlatilag elvállalta. A karakter időskori verzióját James Garner helyett eredetileg Paul Newman játszotta volna ugyanis.

Clooney-t leginkább a lehetőség vonzotta, hogy a legendával dolgozhasson, de Newman régi filmjeit nézve arra jutott, hogy rossz ötlet, írja az Independent.

Az egyik legjóképűbb fickó, akit valaha láttam. Találkoztam vele újra és mondtam neki, hogy nézd, nem játszhatlak téged fiatalabb kiadásban. Egyáltalán nem hasonlítunk egymásra. Őrültség ez az egész. Csak azért akartuk amúgy is mindketten megcsinálni, hogy együtt dolgozhassunk, de rájöttünk, hogy nem ez lesz rá a megfelelő film.

A figyelmetekbe ajánljuk