Elárulta, miért mondott rá nemet végül. De ha nem teszi, Gosling helyett őt láthattuk volna benne.Nem sok kellett hozzá, hogy ne Ryan Goslingot láthassuk Rachel McAdamsszel az esőben csókolózni a Szerelmünk lapjaiban. Ezt George Clooney árulta el, aki új filmjét (The Midnight Sky) népszerűsítve mesélte el, mi történt. Eredetileg ugyanis Clooney-t keresték meg a filmmel és elsőre igent mondott rá. Végül aztán pont azért mondta vissza a lehetőséget, amiért gyakorlatilag elvállalta. A karakter időskori verzióját James Garner helyett eredetileg Paul Newman játszotta volna ugyanis.

Clooney-t leginkább a lehetőség vonzotta, hogy a legendával dolgozhasson, de Newman régi filmjeit nézve arra jutott, hogy rossz ötlet, írja az Independent.

Az egyik legjóképűbb fickó, akit valaha láttam. Találkoztam vele újra és mondtam neki, hogy nézd, nem játszhatlak téged fiatalabb kiadásban. Egyáltalán nem hasonlítunk egymásra. Őrültség ez az egész. Csak azért akartuk amúgy is mindketten megcsinálni, hogy együtt dolgozhassunk, de rájöttünk, hogy nem ez lesz rá a megfelelő film.

Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk