victoria beckham

Kipróbálta Victoria Beckham diétáját, napokkal később nem ismert magára

A saját magán tapasztalt változások miatt egy hét után feladta az emberkísérletet az a vállalkozó kedvű nő, aki kipróbálta Victoria Bechkam különös étrendjét.

David Beckham ex-focista nemrég elárulta felesége, Victoria Beckhamétrendjét. Ebből kiderült, hogy az egykori Spice Girl 25 éve minden nap ugyanazt az ételt fogyasztja. A különös étrend amellett, hogy letarolta az internetet, sokak fantáziáját is beindította.

A Vince szúrta ki a Mirror cikkét, ahol bemutatták a kétgyermekes Dianne Bourne történetét. A negyvenes éveiben járó nő kíváncsiságból kipróbálta, milyen Victoria Beckham bőrébe bújni.

A kihívás mindössze egy hétig bírta az énekesnő étrendjét követni. A költségek a szagok és a testsúlyváltozás miatt a hetedik nap feladta.

A költségek még úgy is jelentősen megterhelte a család pénztárcáját, hogy az anyuka olcsóbb halat választott az eredetinél. Így is a halra 23 ezer forintot költött egy hét alatt, ami kizárólag a saját ebédjének és vacsorájának szükségletét fedezte. Emellett a saját reggelijéről és a családról is kellett még gondoskodni.

Emellett az étrend igencsak legyengítette Dianne-t, aki a harmadik napon ezt írta ki közösségi oldalára:

A hét közepén el szoktam menni futni, de őszintén szólva most nem érzem magamban az erőt. Éhes is vagyok, szóval inkább kihagyom.

Az ötödik napra még rosszabbra fordultak a dolgok.

A ház bűzlik a haltól, naponta kell kivinnem a szemetet, mégis úgy érzem, mintha az óceán partján laknánk

írta

A legmegdöbbentőbb dolog mégis a hetedik napon történt, amikor ráállt a mérlegre. Nemhogy fogyott volna, de közel fél kilóval még többet is mutatott a mérleg. Ez volt számára az utolsó csepp a pohárban, itt döntötte el, hogy felhagy a kísérletezéssel és visszatér a megszokott régi étrendjéhez. Ami egyébként gyümölcsből, zöldségből, rizsből, húsból és tésztából áll.


A figyelmetekbe ajánljuk