Chiociolla/Shutterstock
szeptember 09., 2025  ●  Gasztronómia
Hamu és Gyémánt

Pezsgő, gourmet élmények és élőzene – Sunday Brunch a Budapest Borfesztiválon

Szeptember 14-én, vasárnap 11 és 14 óra között a Főőrség Étterem és Kávéházban egy felejthetetlen Sunday Brunchra várnak bennünket a Budapest Borfesztiválon. Egy délelőtt, amikor a gasztronómia és a prémium pezsgők világában merülhetünk el – elegánsan, mégis otthonos hangulatban.

Háromtételes pezsgőkóstoló, korlátlan borfogyasztás és ellenállhatatlan gourmet fogások teszik teljessé az élményt. A hangulatról a Kodachrome akusztikus duó gondoskodik, miközben mi pezsgőt kortyolhatunk és átadhatjuk magunkat a fesztivál varázsának. A poharunkba kerül a friss és elegáns Azienda Fidora Prosecco Valdobbiadene Superior Brut DOCG 2023, a komplex és karakteres Pierre Paillard Les Parcelles XXI Bouzy Grand Cru, valamint a monumentális Drappier Carte d’Or Mathusalem 6l, amely önmagában ünneppé emeli a pillanatot.

 

Fotó: Chiociolla/Shutterstock

Az asztalon igazi ínyencségek várnak ránk: hízott kacsamáj málnaöntettel, sáfrányos garnéla mangósalátával, Egg Benedict szalonnával és beluga kaviárral, M.69 Csülök Pékné burgonyával, szarvasgombás pogácsa, majd a Budapest módra készített, aranyló császármorzsa teszi teljessé a gasztronómiai kalandot.

 

A 45 ezer forintba kerülő jegy tartalmazza a vasárnapi Borfesztivál napijegyet is. Kivételes alkalom ez arra, hogy pezsgő, gourmet élmények és élőzene kíséretében fedezzük fel a fesztivál legexkluzívabb világát.

A jegyvásárlás EZEN linken érhető el.

Nyitókép: Illusztráció.

Nyitókép: Chiociolla/Shutterstock

A legfontosabb hírekért iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzáférhetőségi eszközök