Megsebezve

Megnézheted majd Kristen Stewartot Diana hercegnéként, jön a Disney új animációs filmje, továbbá a musicalrajongók is megtalálják majd a maguk szórakozását.


Utolsó éjszaka a Sohóban

Edgar Wright főleg olyan komédiáinak köszönhetően vált villámgyorsan az egyik legmarkánsabb és legünnepeltebb rendezővé, mint a Haláli hullák hajnala, a Vaskabátok, vagy éppen a Scott Pilgrim a világ ellen. Új filmje viszont mentes a poénoktól, egy vérfagyasztó pszichothriller a nosztalgia árnyoldaláról. És már adják a mozik!

Spencer

Pablo Larraín a Jackie után ismét egy híres nő életébe nyújt betekintést, ezúttal Diana hercegnéébe. A Kristen Stewart főszereplésével készült filmtől nem érdemes Wikipédia-szerű felsorolást várni a tragikus sorsú ikon életéről, mint inkább újabb meditatív elmerülést címszereplője lelkivilágába. November 11-én nézhetjük majd a mozikban.

Encanto

A Disney animációs stúdiójának új filmjét a Zootropolis rendezői készítették és egy mágikus erejű helyről szól Kolumbia hegyeiben. Amikor viszont a hely varázsereje veszélybe kerül, mindössze az egyetlen, különleges adottsággal nem rendelkező átlagember mentheti meg a napot. November 25-étől nézhetjük majd a mozikban.

tick, tick... BOOM!

Lin-Manuel Miranda, a Hamilton alkotója ezúttal rendezőként kelti életre Jonathan Larson musicaljét. Larson a műve önéletrajzi ihletőségű, abból adódó félelméből született, hogy már 30 és még mindig nem futott be színházi szerzőként. Pár évvel később aztán a Rent hozta el számára a sikert, amit sajnos nem sokáig élvezhetett. November 18-án nézhetjük majd a Netflixen.

A látszat ára

Rebecca Hallt elsősorban színészként ismerhetjük olyan filmekből, mint A tolvajok városa, vagy a Vicky Cristina Barcelona, most viszont a kamera másik oldalán is kipróbálja magát rendezőként. Első filmjének pedig egy igencsak súlyos témát választott egy fekete nőről, akit rasszista férje fehérnek hisz. November 11-étől nézhetjük majd a Netflixen.

Megsebezve

Hall mellett ebben a hónapban Halle Berry is debütál rendezőként. Ő első filmjeként egy küzdősportos drámát készített, a vérmocskos és intenzív fajtából, amiben váratlanul a nyakába szakad egy gyerek és szeretné maga mögött hagyni a ringet. De a ring úgy húzza vissza, mint John Wicket az alvilág. November 25-én debütál a film majd Netflixen.


A figyelmetekbe ajánljuk