Ewan McGregor 2018-ban.

Az Emmy-díjas Ewan McGregor elmondta, hogy a forgatási munkálatok hivatalosan is befejeződtek.


Miután Ewan McGregor magyar idő szerint hétfő hajnalban Emmy-díjat kapott a Halston című sorozatban nyújtott alakításáért, hivatalosan is véget ért a széria körüli felhajtás.

A színész egy kis ízelítőt adott a következő sorozatából, amely az Obi-Wan Kenobi címet viseli, és a Disney +-on lesz elérhető. McGregor a Star Wars előzménytrilógiában már háromszor is eljátszotta a jóságos Jedi mester karakterét, és nemrégiben tett nyilatkozata arról árulkodik, hogy elképesztően lelkes a sorozat kapcsán:

Nagyon, nagyon jól szórakoztunk - nagyon élveztem a munkát Deborah Chow-val. Azt hiszem, nem fog csalódást okozni. Szerintem jó lesz. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, és néhány igazán csodálatos, kedves emberrel dolgoztam együtt. Az új technológia, amit alkalmaztunk, nagyon klassz, és más élmény volt, mint az eredeti három film elkészítése

-mondta Variety-nek.

A színész továbbá azt is elárulta, hogy a forgatási munkálatok hivatalosan is befejeződtek. Érdemes megjegyezni, hogy a Mandalorian című sorozat egyik direktora, Deborah Chow rendezte az Obi-Wan Kenobi mind a hat epizódját. Chow korábban a Mandalorian első évadának két epizódjáért felelt.

Az Obi-Wan Kenobi lesz az első alkalom, hogy McGregor Jedi köpenyt ölt magára a 2005-ös Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja óta. A sorozatban McGregor a Star Wars-előzményfilmekből ismert Hayden Christensennel dolgozhatott együtt, aki ismét Anakin Skywalker/Darth Vader bőrébe bújhat bele. Joel Edgerton és Bonnie Piesse, akik Owen bácsit és Beru nénit alakították, szintén feltűnnek majd. Néhány új arc is érkezik a Star Wars-univerzumba. A stáblistán szerepel Indira Varma, Moses Ingram, Simone Kessell, Sung Kang, Rupert Friend, Benny Safdie és Kumail Nanjiani neve is.

Az Obi-Wan Kenobi várhatóan 2022-ben debütál a Disney+-on.

Forrás: IGN

A figyelmetekbe ajánljuk