Ethan Hawke

A Netflix posztapokaliptikus filmje eddig se volt híján nagy neveknek, de most egy újabb csatlakozott.


Sam Esmail, a Mr. Robot című széria alkotója a Netflixnek ír és rendez adaptációt Rumaan Alam Leave The World Behind című regényéből, ami 2020-ben jelent meg. A film címe megegyezik a könyvével, és magyarul nagyából annyit tesz, hogy hagyd magad mögött a világot. A szereplőgárda olyan Oscar-díjas színészeket vonultat fel, mint Julia Robert, vagy éppen a rövid időn belül két szobrot is bezsebelő Marhershala Ali.

Most pedig egy újabb nagyágyú csatlakozik hozzájuk, aki ugyan Oscart nem nyert még, de 4 jelölést már begyűjtött, ő pedig Ethan Hawke. Ugyanakkor a casting még javában zajlik, szóval lehet, hogy csatlakoznak majd idővel a posztapokaliptikus mozi szereplőgárdájához további nagy sztárok. Egyelőre még nincs kitűzött premierdátum.

A sztori szerint Amanda és Clay Long Island egy távoli szegletébe indulnak nyaralás céljából, hogy kiszakadjanak New York zsongásából, minőségi időt töltve távol mindentől gyerekeikkell egy luxusotthonban. Péhenésüket viszont megzavarja egy késő esti kopogtatás. Egy idős házaspár állít be hozzájuk azt állítva, hogy a ház az övék. A pár pánikból menekült ide, mivel New Yorkban elment az áram.

Mivel a külvárosi, a világtól eldugott villában nincs se tévé, se telefon, se internet, ezért gyakorlatilag nem lehet ellenőrizni, hogy amit mondanak, az igaz-e. A kérdés, hogy lehet-e nekik hinni, meg lehet-e bízni bennük, vagy esetleg valamilyen hátsószándékkal érkeztek? Vajon a nyaralni kívánó család biztonságban van mellettük? Hamarosan kiderül a Netflixen!

(Forrás: /Film)


A figyelmetekbe ajánljuk