Batman dobó csillaga.
Elő a Batman- és Wonder Woman-cosplayekkel, mert a DC FanDome, a képregényrajongóknak szóló virtuális esemény idén ősszel visszatér.

A DC FanDome-ra október 16-án 10 órakor kerül sor és a hivatalos weboldalon, illetve a Twitch-en, a YouTube-on, a Facebookon és a Twitteren keresztül is megtekinthető lesz. Az ingyenes eseményen a DC játékfilmek, tévésorozatok, játékok és képregények sztárjai és alkotói is részt vesznek és a "jelenlévők" friss híreket, exkluzív trailereket és soha nem látott felvételeket láthatnak a közelgő projektekről - írja a Variety.

Az idei találkozón olyan közelgő Warner Bros. által gyártott DC-filmekből láthatnak majd a rajongók exkluzív felvételeket, mint például:

  • a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman;
  • az Aquamanés a Shazammásodik része;
  • a most készülő DC League of Super-Pets;
  • a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam;
  • a régóta halasztott Flash-mozi.

Az Öngyilkos osztag után az HBO Max exkluzív betekintést enged a Peacemaker című sorozatba, amelynek középpontjában a John Cena által alakított antihős áll. Szintén a televíziós fronton a nézők előzetest kapnak a Batwoman, a Flash, a Superman & Lois és a Sweet Tooth új évadjaiból, valamint a Supergirl zárószezonjából is el lehet majd csípni néhány filmkockát.

A DC FanDome 2020 a maga nemében az első globális virtuális rajongói élmény volt és a DC univerzum minden aspektusát bemutatta, példátlan méretben és hozzáféréssel" "Idén mindent, amit az emberek a DC FanDome-ban szerettek, felhasználunk és felturbózzuk, hogy még több exkluzív hírrel, mélyinterjúkkal és betekintéssel szolgáljuk ki a rajongókat

- mondta Ann Sarnoff, a WarnerMedia Studios and Networks Group elnöke és vezérigazgatója.


A figyelmetekbe ajánljuk