David Guettával vezeti az MTV EMA-gálát Palvin Barbara
Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, idén nálunk rendezik könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseményét, az MTV EMA-t, melynek egyik műsorvezetője nem más lesz, mint Palvin Barbara. Most az is kiderült, ki lesz a magyar szupermodell társa.


A rendhagyó virtuális showműsorban Palvin mellett David Guetta lesz majd, aki az elektronikus zenei élet egyik leghíresebb előadója. A rendhagyó online díjátadón a francia DJ és producer egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon

– közölte az MTI-vel csütörtökön a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

Mint a közlemény emlékeztet, az MTV csatornáin keresztül több mint 180 országban közvetített show történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország. Az MTV EMA az idén a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó, online műsorral jelentkezik Budapestről és Londonból.

Az adásban a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte: David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek.

A figyelmetekbe ajánljuk