david beckham

Fiatal játékosokat fog mentorálni a Disney+-ra tervezett projektben.


A Disney jelenleg tárgyal David Beckhammel egy közös projektről, ami ugyan nem kapott még zöldlámpát abból kifolyólag, hogy nem írta még alá az egykori futballegenda a szerződését, de a casting már megkezdődött. Szóval ez alapján előrehaladott állapotban van a dolog és valószínűleg csak idő kérdése, hogy hivatalosan is bejelentsék.

A műsorban London szegényebb külvárosából érkező fiatal focistákat fog Beckham mentorálni. A dolognak személyes vonatkozása is van, hisz ő maga is London egyik szegényebb külvárosából származik, onnan pedig az angol nemzeti válogatott csapatkapitányi karszalagjáig és a Real Madridig vitte. Szóval jobb példaképet nem is találhattak volna ezeknek a gyerekeknek.

Ez a projekt egyébként azért meglepő egyelőre, mert Beckham produkciós céga, a Studio 99 jelenleg egy dokumentumfilmsorozatot készít a Netflix számára az egykori focista karrierjéről és személyes életéről. Most pedig a Disney+-ra tervez műsort készíteni. Úgy tűnik, egyelőre nem szeretne elköteleződni a zajló streamingháborúban, inkább több vízben is halászik egyszerre.

Beckham egyébként az utóbbi években visszatért a futballéletbe egy teljesen új szerepben az Egyesült Államokban. Az Inter Miami tulajdonosaként ugyanis van egy csapata az amerikai labdarúgó elsőosztályban. A nyáron a klubja olyan játékosokat igazolt, mint Higuain és Matuidi.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk