keanu reeves cyberpunk 2077

A Cyberpunk 2077 egyik karaktere kiadott egy teljes albumot

Az év egyik legjobban várt videójátékának Lizzy Wizzy karaktere egy popsztár és Grimes kölcsönzi hozzá hangját és külsejét. Most pedig kijött az első lemeze a fiktív popsztárnak.

Megjelent végre az év talán legjobban várt játéka, a Keanu Reeves kűlsejét és hangját is felvonultató Cyberpunk 2077, ami a disztópikus jövőben játszódik. A játékban Grimes is feltűnik, aki egy Lizzy Wizzy nevű karakternek kölcsönzi a hangját. A popsztár által megformált fiktív popsztár egy csillogó króm cyborg rózsaszín hajjal, aki az egyik legnagyobb sztárnak számít Night Cityben, ahol a játszódik a játék története. A számait folyamatosan játszák a rádiók a játékon belül.

Most viszont a fikcióból valóság lett, ugyanis Lizzy Wizzynek megjelent az első lemeze a rövid This story is dedicated to all those cyberpunks who fight against injustice and corruption every day of their lives! címmel. Ez nagyjából annyit tesz, hogy ez a történet azoknak a cyberpunkoknak lett dedikálva, akik életük minden napjában küzdöttek az igazságtalanság és a korrupció ellen.

Az egyelőre csak Apple Music-on elérhető anyag sokkal inkább egy DJ mix, mintsem egy szokásos stúdióalbum. Grimes legutóbbi lemezének, a Miss Anthropocene-nek az átdolgozott dalai melett olyan modern klasszikusok remixeit hallhatjuk rajta, mint Rihanna Bitch Better Have My Moneyja, Ariana Grande Into Youja, vagy éppen a t.A.T.u Not Gonna Get Usja. Sőt azt is hallhatjuk rajta egy mashupnak köszönhetően, hogyan hangzana együtt Kendrick Lamar és a Ramones.

(Forrás: Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk