cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldoval 3 perc alatt minden megtörtént

Az Udinese a Juventus csapatát fogadta, a portugál sztár a padról beállva pedig egészen drámai perceket élt át a hosszabbításban.


Cristiano Ronaldo mindenki meglepetésére a padon foglalt helyet az Udinese - Juventus mérkőzés kezdetén, de sokáig úgy tűnt, hogy nincs is igazán rá szükség. Paolo Dybala gyors gólja után ugyanis az első félidőben még Juan Cuadrado is betalált egy szólója után. A második félidőben viszont megtörtént a váratlan.

Az Udinese ugyanis egy Szczesny két óriási bakija következtében kiegyenlített. Először egy tizenegyest hozott össze, később pedig két letámadó udinei játékos közt jött zavarba cselezés közben, a labdavesztésnek pedig gól lett a vége. Ronaldo végül beállt, a hosszabbítás 4. percében pedig be is talált fejjel.

A világsztár lekapta a mezét ünneplés közben, ami szabályokba ütközik, úgyhogy gólja után egy perccel sárga lapot osztott ki neki a játékvezető. Mindeközben viszont a videóbíró éppen vizsgálta a gólt. Mindössze 3 perccel gólja és 2 perccel sárgája után jött az ítélet, miszerint les miatt a gólja érvénytelen. A hosszabbításban megtörtént vele minden, gólt szerzett, sárgát kapott, elvették tőle a gólját. Így végül a meccs döntetlennel zárult, de legalább igencsak drámaian.


A figyelmetekbe ajánljuk