Clifford, a nagy piros kutya

Clifford, a nagy piros kutya

Határozatlan időre elhalasztották a Clifford, a nagy piros kutyát

Szeptemberben mutatták volna be az élőszereplős gyerekfilmet, a stúdió most teljesen levette a bemutatónaptáráról.


A Clifford, a nagy piros kutya élőszereplős feldolgozásának még júniusban érkezett meg a legelső előzetese, a tervek szerint pedig szeptember 17-én mutatták volna be, továbbá a világpremierje a Torontói Filmfesztiválon lett volna a többi, kevesebb óriás piros kutyát tartalmazó művészfilm között. A fesztivál weboldalán ugyanakkor jelenleg említés sincs a filmről, továbbá a Paramount most hirtelen teljesen levette a bemutató naptáráról.

A hír hallatán számtalan verzió adódhat, hogy miért is döntött így a stúdió, például úgy dönthettek, hogy a kutya túl ronda a filmben és újraanimálják, ahogy az a Sonic, a sündisznóval történt, miután mindenki körberöhögte a legelső előzetest. Vagy akár az is lehet, hogy Cliffordról érkezik hamarosan egy nagy leleplező cikk, a stúdió pedig úgy döntött, hogy nem vállal be egy ekkora PR-katasztrófát és inkább elhajol a botrány elől?

Nos, az oka sokkal egyszerűbb. Az Egyesült Államokban ugyanis éppen egy újabb hulláma kezdődik a koronavírusnak, ráadásul egyre inkább nőnek a Delta-variánssal fertőzöttek száma, a Paramount pedig nagyon bízik benne, hogy a filmjére minden gyerek elrángatja a teljes családot majd egy moziteremig. Eredetileg felmerült, hogy csak egy hetet tolják, aztán meglátják, mi lesz, de a trendek eléggé arra utalnak, hogy ősszel újra bezárhatnak a mozik a tengerentúlon.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk