Cindy Crawford inspirálta Gal Gadot sminkjét a Wonder Womanben
A színésznő megjelenését a korszak egyik legnagyobb modellje ihlette, aki nem más, mint Cindy Crawford.

Gal Gadot egy korábbi interjújában beismerte, hogy a Wonder Woman 1984 című filmben a ruhaválasztásai nem igazán tükrözték a hamisítatlan '80-as évek hangulatát, utólag úgy véli sokkal többet ki lehetett volna hozni a jelmezekből. Sminkje azonban telitalálat volt.

Az izraeli filmcsillag sminkese, Sarah Brock elárulta, hogy a film egészében látható kifinomult sminket és frizurákat az évtized egyik legismertebb szupermodellje, Cindy Crawford ihlette. Ami nem csoda, hiszen abban az időszakban rengeteg nő elleste a világhírű manöken szépségtippjeit.

„Kétségtelen, hogy a 80-as évek merész, csillogós és drámai trendekről volt híres, amelyeket a Wonder Woman 1984 bámulatos kollekciókkal mutatott be. Ugyanakkor a neonszínek és az extravagáns stílus mellett, ebben a korszakban divatikonokká váltak az elbűvölő és természetes megjelenésű szupermodellek is, különösen Cindy Crawford. Ő inspirált minket. Az aranyszínű, napbarnított hatású sminkek tökéletesen álltak Gadotnak"

– nyilatkozta Brock a Popsugarnak.

A felkészülés azonban hosszú heteket vett igénybe. Annak érdekében, hogy a smink és a frizura a lehető leghitelesebb legyen, Sarah szinte az összes olyan magazint és kozmetikai hirdetést áttanulmányozta, amin Crawford szerepelt karrierje csúcsán. Többek között a Cosmopolitan 1988 szeptemberi kiadását és az 1986-os a Vogue címlapot.


A figyelmetekbe ajánljuk