Azért a berúgásnak is vannak szintjei, egy férfi pedig valószínűleg elérte ezzel a gyémánt fokozatot.


Egy brit férfi, akit Thomas Doddnak hívtak, szenteste Celine Dion karácsonyi koncertjét nézte otthon egyedül. Mint mondta, az énekesnő mindig jobb kedvre deríti, a lezárások miatt pedig nagyon magányos volt. A koncert közben alaposan be is rúgott, olyannyira, hogy képszakadás lett a vége.

Másnap aztán kapott egy levelet, hogy a neve mostantól hivatalosan Celine Dion, miután leadott egy kérelmet a névváltoztatásra. A férfi ugyanis részegen online kitöltötte és leadta az ehhez szükséges dolgokat, kifizetve az összeget is, amibe az ügyintézés került. Ezt másnap a bankszámlája is megerősítette. A férfi ugyanakkor annyira részeg volt eközben, hogy másnap erre az egészre már egyáltalán nem emlékezett, csak arra, hogy Celine Dion koncertet nézett ittasan.

Ugyanakkor fura módon nem bánta meg és nem is vonta vissza a kérelmét. A férfi ugyanis kifejezetten viccesnek tartja és mint mondta, hatalmas rajongója az énekesnőnek. Egyébként a barátai a saját elmondása szerint nem lepődtek meg azon, hogy ilyesmit művelt unalomból. Pár hete ugyanis felbérelt egy Elsa hasonmást a Jégvarázsból, hogy énekeljen neki egy hosszabb autóút alatt, annyira unatkozott ugyanis vezetés közben, mesélte a New York Postnak.

Ezek után viszont a részegségnek egészen biztosan új mérőfoka van. Rúgtál már be annyira, hogy részegen megváltoztattad hivatalosan a nevedet egy világhírű énekesnőére, majd másnapra elfelejtetted az egészet? Celine Dion igen.

Friss

Lassan visszafordíthatatlanná válik a klímaváltozás a tudósok szerint

Az Északi-sark nyári tengeri jege kezd felszívódni. Ez azt jelentheti, hogy nincs visszaút a klímaváltozásból.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk