Egy jótékonysági olvasópróbának köszönhetően online összecsődült egy halom szupersztár.Sean Pennt az Változó világ című vígjáték tette sztárrá az Egyesült Államokban. Most kultikus filmjét felhasználva próbál jótékonykodni, pénzt gyűjtve a koronavírus-járvány miatt kiszolgáltatottá vált emberek számára. Összecsődítette egy halom híres barátját, köztük Brad Pittet, Jennifer Anistont, Morgan Freemant, Jimmy Kimmelt, Shia LaBeouf-öt, John Legendet, Ray Liottát, Julia Roberts-t és Dane Cookot, hogy egy online olvasópróba kereteiben adják elő 1982-es sikerkomédiáját.

A karaktert, akit az eredetiben Penn játszott, ezúttal LaBeouf alakította. A színész játékát kénytelenek vagyunk kiemelni, annyira nagy beleadással és elkötelezettséggel vitte véghez alakítását.

Fontos megemlíteni továbbá azt a tényt is, hogy az egykor amerika álompárjaként aposztrofált Jennifer Anistont és Brad Pittet először lehetett sok év után együtt látni, aranyosan kínosra is sikerült az egyik jelenet miatt.

Friss

MIT

Olyan arcmaszkot terveznek, ami elpusztítja a koronavírust

A hagyományos arcmaszkok ugyan hatékonynak bizonyultak a koronavírus terjedésének mérséklésében és csökkentik a fertőzés kockázatát, azonban nem nyújt száz százalékos védelmet. A Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatói azonban egy lépéssel többet szeretne: olyan maszkot, ami inaktiválja a vírusokat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk