borat 2

Van még ott, ahonnan ez jött. A forgatott anyagból annyi mindent nem tudtak betuszakolni a filmbe, hogy most megkapjuk őket 3 etapban.


Ha nagyon tetszett neked is a Borat 2, az egyetlen bajod viszont az volt vele, hogy véget ért, akkor van egy jó hírünk. Jön ugyanis 3, nagyjából 40 perc körüli extra anyag az Amazon Prime-ra olyan leforgatott anyagokból, amiket végül nem használtak a filmhez.

Az első etapban egy úgynevezett titkos VHS kazettát fogunk látni olyan anyagokból, amiket a filmbeli fiktív kormánya Kazahsztán fiktív verziójának nem tartott elfogadhatónak és ezért cenzúrázta. Valószínűleg ebben látjuk majd azokat a jeleneteket, aminél az alkotók azt érezték, hogy talán túl messzire mentek.

A másik két epizód pedig az összeesküvéshívőkre fog koncentrálni, akikkel a film során Borat megismerkedett és akikhez beköltözött a járvány idején. Az elsőben amolyan fiktív reality műsorként kapunk mégtöbb anyagot abból, hogyan is teltek azok a napok, amikor vendégüket elszállásolták. A harmadik etap pedig egy minidokumentumfilm lesz az összes bizarr teóriáról, amiben hisznek.

Láthatjuk majd azt is, hogyan menekült el a fellázadó tömeg ellen a nem túl jól fogadott koncertje után, már-már kilépve a karakteréből a helyzet súlyossága miatt. Május 25-én debütál az Amazon Prime-on az új adag Borat.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk