Beavis és Butt-Head

Beavis és Butt-Head

25 év után újabb Beavis és Butt-Head-film jön

Ezt maga, az eredeti sorozat alkotója jelentette be, utalva rá, hogy hamarosan sorozatként is visszatérhet a két szeretnivaló hülye.


Olyan sorozatoknak hála, mint a Szilícium-völgy és a Texas királyai, továbbá olyan filmeknek hála, mint az Office Space és az Idiocracy, Mike Judge már rég nem csak a Beavis és Butt-Head alkotója. A karrierjét megalapozó rajzfilmsorozatot viszont továbbra se hagyja maga mögött, Twitterén ugyanis bejelentette, hogy idén érkezik majd egy egészestés film a két karakter főszereplésével, bár egyelőre még nem tudja, hogy pontosan mikor.

Tweetjében sokat sejtetően azt is hozzáteszi, hogy sok egyéb más is jön majd még a két karakterrel, ebből következtetni lehet, hogy valószínűleg szériaként is visszatér majd valamikor a két, egész nap az MTV előtt röhigcsélő figura. Ez lesz egyébként a második Beavis és Butt-Head nagyjátékfilm a 25 évvel ezelőtt bemutatott Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát után. Utoljára 2011-ben találkozhattunk egyébként a két karakterrel, amikor egy miniszériára visszatértek, annak is már 11 éve.


A figyelmetekbe ajánljuk