Banksy tett róla, hogy a koronavírus-járvány kultúránk része is legyen, nemrég ugyanis egy Covid-19 inspirálta graffitivel lepett meg minket.


Bristolban, ahol Banksy felnőtt, a minap totterdowni lakosok a megfoghatatlan művész új falfestményére ébredtek. A mű egy idősebb nyugdíjast ábrázol, aki éppen kitüsszenti a fogsorát. A művész megosztott egy olyan színpadias fotót is, amiben a tüsszentés hatására egy egész házsor eldől, egy férfi pedig majdnem felborul:

Banksy/Instagram

Nemhiába választotta a Vale Streetet Banksy, hiszen 22 fokos lejtőjével Nagy-Britannia legmeredekebb utcájaként tartják számon. Néhány hónappal ezelőtt Notthinghamben felfedezhettünk egy másik Banksy munkát, amelyen egy lány egy biciklikereket használ hullahopp karikának.

A művész Instagram-fiókján megtekinthetjük további munkáit.

Forrás: thisiscolossal.com

Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk