A kutyásokat és cicásokat megcélzó új kapszulakollekció bevételei kisállatok megsegítésére megy. Szóval ha szeretjük a macskákat vagy ebeket, akkor duplán is kifejezhetjük ezt vele.A Balenciaga korábban kiadott már egy kapszulakollekciót, amivel az éhezőkön kívánt segíteni, most egy francia állatvédelmi szervezettel fogott össze. Az I LOVE PETS kapszulakollekció révén addig van, amíg a készlet tart, aztán hivatalosan soha többé nem megvásárolható már. Az oversized pólókon a luxusdivatmárka dolgozóinak a mentett kisállatait láthatjuk. Némelyiken pedig egy telefonszámot, amit ha felhívunk, a Balenciaga kisállat forródrót válaszol, fontos információkkal ellátva minket a potenciális új kedvencünk örökbefogadását illetően.

A márkához hűen a kollekció kapott egy saját weboldalt is, ami valami egészen gyönyörűen ronda. Vagy rondán gyönyörű, ahogy tetszik. Ha rákattintunk erre a linkre ugyanis, akkor villódzó, szemkiégető színekben pompázó betük és mozgó gifek fogadnak egy szándékosan és aranyosan gagyi oldalon, ami az internet hajnalának korai weboldalait juttathatja eszünkbe.

(Forrás: Dazed)

Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk