Az összes zöldség elfogy az asztalról a hétéves kisfiú receptjével

Az összes zöldség elfogy az asztalról a hétéves kisfiú receptjével

A kérdés már csak az, hogy ki eszik bármit is ketchuppal karácsonykor?


Imádja az internet azt a hét éves kisfiút, aki megalkotta a saját ketchup receptjét. A Derby városában lakó Berty Stephensonról van szó, aki fiatal kora ellenére szakácsokat megszégyenítő precizitással készítette el a tökéletes receptet, amitől reméli, hogy sorstársai milliói eszik majd meg a zöldséget a karácsonyi asztalról.

A fiú olyan extrákkal dobta fel a szószt, mint a hagyma, a zsálya, a petrezselyem és kenyérmorzsa. Az eredmény egy zöldes színű, ropogós ketchup, aminek ízével Stephenson sem szerénykedett:

„Még annál is finomabb íze van, mint amilyennek elképzeltem, alig várom, hogy karácsonyi vacsorán egyek belőle. Még az is lehet, hogy megeszem az összes zöldségemet."

A karácsonyi különkiadást kizárólag az Amazonról lehet megrendelni, nem egészen három fonttért (nagyjából 1200 forintért) darabját. És ki tudja, lehet a karácsonyi vacsorán hirtelen elfogy majd az összes zöldség.

A limitált kiadású szósz piacra dobását egy országos verseny előzte meg, amelynek során a gyerekek elküldhették ötleteiket a tökéletes karácsonyi ketchuphoz. A második helyezett a kilencéves Finley lett, aki ropogós sárgarépát, forró chilit és lédús paradicsommal spékelte meg a szószát.

northfoto

Nem lepődnénk meg, ha még hallanánk róluk a gasztronómia világából.

(Notthingham Post)

A figyelmetekbe ajánljuk